(SR.) Commercieel Adviseur

Voor onze opdrachtgever in de technische dienstverlening zijn wij op zoek naar een commercieel adviseur. Het bedrijf is gespecialiseerd in het realiseren van complexe en innovatieve projecten in de infra en de industrie.

Functie omschrijving

In de functie van Adviseur ben je commercieel verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van jouw afdeling. Je onderhoudt intensief contact met de medewerkers- en opdrachtgevers. Dit betekent dat je enerzijds kandidaten spreekt en samen met hen zoekt naar een logische en uitdagende vervolgstap in hun loopbaan. Daar houdt het niet op, je begeleidt de technici continu naar een passend project en blijft hen coachen en begeleiden op gebied van carrièreplanning. Anderzijds bespreek je met bestaande opdrachtgevers hun strategische projectplanning en verras je hen met creatieve oplossingen voor hun technische problematiek. Omdat je inzicht hebt in zowel de branche als de ambities en vaardigheden van ‘jouw’ Talenten, weet je aan welke projecten zij waarde kunnen toevoegen.

Vereisten
Je bent authentiek in gedrag en houding en je bent resultaatgericht en vindingrijk. Je hebt een goed beeld bij betrouwbaar samenwerken aan projecten bij opdrachtgevers. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent en in staat bent om ieders specifieke wensen op tafel te krijgen. Herken jij je in onderstaand profiel?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Jouw achtergrond ligt bij voorkeur in de richting energiebranche of industrie (werktuigbouwkunde/ elektra/ industriële automatisering);
  • Je werkt vanuit een bestaand netwerk en bewezen trackrecord;
  • Je bent commercieel ingesteld en ondernemend;
  • Je bent enthousiast, ambitious, initiatiefrijk en optimistisch van aard en werkt hands-on;
  • Je beschikt over sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
  • Peoplemanagement skills, doelgericht, maar niet ten koste van medewerker en opdrachtgever;
  • Je hebt empathisch, hebt een scherp beoordelingsvermogen en bent altijd op zoek naar verbetering;
  • Je bent resultaatgericht en voelt je prettig in een informele, sociale, maar zakelijke werkomgeving;

Wat het bedrijf kan bieden:
Je komt rechtstreeks in dienst bij het bedrijf, waarbij je een uitdagende en inspirerende baan wordt geboden met goede arbeidsvoorwaarden.

Wat doet KIM voor u?
Ten eerste zullen wij uw sollicitatie altijd 100% discreet behandelen. Nadat wij uw sollicitatie goed hebben gekeurd, zullen wij het sollicitatie proces starten en deze bij het meest geschikte werving & selectie bureau neerleggen. Zij zullen dan contact met u opnemen voor een kennismaking. Van hieruit zullen de eisen en wensen van u aangehoord worden en van de functie waarop u solliciteerd. Nadat beide partijen enthousiast zijn zal er kennis gemaakt worden met het bedrijf en kunnen de volgende stappen gezet worden naar uw nieuwe carriere.

Solliciteer direct:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *